Gennemgang af din annoncering
Alle priser er ex. moms
Dette produkt er til dig der gerne vil have mere ud af din Facebook og Instagram annoncering. Få et overblik over de mangler der er og alle de steder du kan opgradere din annoncering på. 

Da vi har lavet mange hundrede kampagner, har vi en stor erfaring for hvad der går galt, når du ikke får de resultater, du ønsker i din Facebook annoncering. Så kan du gå genvejen og lære af vores erfaringer, i stedet for at kaste tusindvis af kroner efter noget, der er dømt til at gå galt fra starten af. 

Der kan være utrolig mange ting galt. Udfordringerne kan ligge i at din strategi og tilgang, du laver dine kampagner med, er helt skæv. Det kan også være at du ikke udnytter alle de tekniske muligheder der findes, og derved ikke får så lave klikpriser og lead priser, som du kunne have fået. Eller du laver måske nogle direkte fejl, som koster dig dyrt. 

Når du køber dette produkt, får du en mail med videre info. Når vi har adgang til din annoncekonto eller Business Manager, laver vi en analyse af dine kampagners opsætning og performance. Du får en rapport med alle de ting du kan gøre bedre, så du kan uppe dit Facebook game og få bedre resultater. Og tro mig når jeg siger, det er guld værd! Vi har endnu ikke haft en kunde på dette produkt som ikke har haft under 10 ting, der kan forbedres. 
Priser:
Gennemgang af 1-2 kampagner: 1.490 kr. 
Har du brug for hjælp til dit online salg, men ved du ikke hvilket produkt du skal vælge? 
Book et discovery call med os.
Telefon:  
53 53 53 54
Email: 
hej@funneleksperten.dk
Powered By ClickFunnels.com