Landingspage
Alle priser er ex. moms
Feedback landingpage
At få trafik gennem Facebook annoncering til landingpages eller hjemmesider, kan være spild af penge. Især hvis dit produkt ikke bliver præsenteret ordentligt, så folk dermed ikke køber. 

Vi har stor erfaring i landingpages, der konverterer dine besøgende til købere. Overvej hvor meget ekstra du kan sælge for i din forretning, hvis endnu flere besøgende på din landingpage, køber dit produkt. 

Du får en dybdegående rapport fra os, med alle de ting du grafisk og indhold mæssigt kan forbedre. 
Pris: 1.490 kr. 
Feedback signup page
Når du gerne vil have mennesker på dit nyhedsbrev eller dit webinar, skal de skrive sig op til det på en signup page. Jo bedre du kan kommunikere dit budskab på denne side, jo flere leads får du ud af din kampagne. 

Det er især vigtigt, hvis du kører Facebook kampagner til dine signup pages, at så mange så muligt skriver sig op til det du tilbyder. 

Du får en rapport over, hvordan du kan forbedre din signup side.
Pris: 950 kr. 
Opsætning af landingspage + hjælp til indhold
Dette er produktet til dig der gerne vil have en landingpage der ser super flot ud. Samt præsentere dit produkt eller dine ydelser på den bedst mulige måde. Uden du skal bruge et hav af tid på at lave den. 

Du får både hjælp til det indholdsmæssige på din landingpage + hele den grafiske opsætning. Vi arbejder udelukkende i Click Funnels, som er verdens bedste landingpage og funnel software. Du skal have din egen konto hos Click Funnels. 
Pris: 4.995 kr. 
Opsætning signupside + hjælp til indhold
Vil du gerne have en signup side, der ser godt ud og der præsenterer din freebie eller webinar bedst muligt? 

Dette er pakken til dig, der både har brug for hjælp til det indholdsmæssige på din signup side + hele den grafiske opsætning. Vi arbejder udelukkende i Click Funnels, som er verdens bedste landingspage og funnel software. Du skal have din egen konto hos Click Funnels. 
Pris: 2.490 kr. 
Har du brug for hjælp til dit online salg, men ved du ikke hvilket produkt du skal vælge? 
Book et discovery call med os.
Telefon:  
53 53 53 54
Email: 
hej@funneleksperten.dk
Powered By ClickFunnels.com